Названо топ-10 країн з найбільшим відсотком пошкоджених автомобілів: де перебуває Україна

Названо топ-10 країн з найбільшим відсотком пошкоджених автомобілів: де перебуває Україна

Фото: Associated Press

Очолює список Польща.

Фахівці склали список країн із найбільшим відсотком пошкоджених автомобілів.

Відповідне дослідження провели експерти CarVertical.

Так, під час дослідження аналізувалися звіти про історію автомобілів з різних європейських країн. Результати демонструють, у яких країнах відсоток пошкоджених автомобілів є найвищим.

Зазначається, що ця варіація, ймовірно, є результатом різних звичок водіїв та економічних рівнів країн. Ті, хто живе у країнах з більш високим валовим внутрішнім продуктом (ВВП), можуть в середньому дозволити собі більш нові транспортні засоби. А коли справа стосується тих країн Європи, де заробітна плата нижча, то, швидше за все, дешевші, а іноді і пошкоджені машини будуть ввозитися із-за кордону.

Звички та потреби водіїв також впливають на ці статистичні дані. Однак попередні дослідження цього питання були обмеженими. Це пов’язано з тим, що деякі ринки не мають онлайн-даних, а це означає, що страхові компанії володіють дуже малою кількістю цифрової інформації про пошкодження автомобілів та характеристики пасажирів.

Очолює список Польща. Також до трійки країн потрапили Литва та Словаччина. Що стосується України, то вона посідає в списку передостанню, дев'яту, позицію.

Фото: carvertical.com

Раніше були названі автомобілі, які мають найбільший ризик до пошкодження.

Повʼязані теми:

Наступна публікація