Skoda виведе на ринок новий дешевий седан: перші фото

Skoda виведе на ринок новий дешевий седан: перші фото

Його прем'єра відбудеться наприкінці 2021 року.

Компанія Skoda збирається вивести на ринок новий дешевий седан - Slavia.

Про це повідомляє AutoCarIndia.

Зазначається, що Skoda Slavia увійде до бюджетного сегменту, замінивши модель Rapid. Седан побудують на платформі MQB-A0 в спрощеній специфікації. Це більш просте виконання глобальної платформи MQB, яку вперше випробували на компактному кросовері Skoda Kushaq. Сам автовиробник називає новий бюджетний седан середньорозмірним і преміальним.

Довжина – 4 480 мм, колісна база – 2 651 мм. Автомобіль оснастять літровим і півторалітровим бензиновим двигунами потужністю в 115 і 150 конячок. КПП – шестиступінчаста механіка, шестиступеневий автомат або преселективний "робот" DSG з двома зчепленнями.

Так, у Мережі вже опублікували перше тизерне зображення цієї моделі, на якій показана передню частину новинки. Вона отримає фірмову решітку радіатора з вертикальними ламелями, вузьку оптику зі світлодіодними ДХВ, бампер з широким повітрозабірником, фактурний капот і широкі колісні арки. Загалом стилістика нагадує Skoda Scala.

Фото: autocarindia.com

Також були оприлюднені й фотографії цієї моделі від шпигунів.

Дебют Skoda Slavia відбудеться до кінця 2021 року, а на ринок модель надійде на початку 2022 року. Спочатку основним ринком продажу стане Індія.

Раніше розповідалося про те, що найдешевший кросовер Skoda викликав неймовірний ажіотаж на ринку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація