У США водій не міг від'єднати Tesla від зарядки протягом 15 годин

У США водій не міг від'єднати Tesla від зарядки протягом 15 годин

Фото: Associated Press

Вона простояла цілу ніч.

Доволі неприємний інцидент трапився з водієм із Флориди та його електрокаром Tesla Model 3.

Про свою проблему чоловік вирішив повідомити на форумі Reddit.

Як з'ясувалося, він не зміг від'єднати зарядний пристрій від свого електромобіля та опинився тимчасово прив'язаним до нього протягом довгих годин, після зупинки. Цікаво, що в цій ситуації йому активніше допомагала Інтернет-спільнота, а не власна служба підтримки Tesla, яка безрезультатно намагалася вирішити проблеми у телефонному режимі.

Так, інші власники електрокарів Tesla зі спільноти Reddit рекомендували скористатися ручним “вимикачем” та підказували, як поводитися з упертою зарядкою. У багатьох водіїв була своя версія цієї історії, що наводить на роздуми про середній рівень відмов для цих речей.

Водій скористався деякими підказками і дотримувався інструкцій, але, на жаль, це лише погіршило ситуацію після того, як, здавалося, зламався і механізм ручного звільнення.

Жорстке перезавантаження, запропоноване користувачами Reddit, також не спрацювало, і водієві повідомили жахливу новину, що його Model 3 застрягне на всю ніч, оскільки допомога буде доступна лише наступного ранку. І дійсно, лише зранку наступного дня, повернувшись до машини, власник знайшов її повністю зарядженою, а конектор від’єднався без проблем.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація