Знищила гараж та ще один електрокар: у США під час зарядки згоріла Tesla (відео)

Знищила гараж та ще один електрокар: у США під час зарядки згоріла Tesla (відео)

Фото: Associated Press

Постраждалі витратили суму страхового відшкодування на авто з ДВЗ.

У місті Сан-Рамон, Каліфорнія, сталася масштабна пожежа за участю електромобіля Tesla Model S.

Про це повідомляє The Washington Post.

За інформацією видання, електрокар 2013 року випуску заряджався вночі в гаражі сімейної пари. За деякий час Tesla Model S запалала, а вогонь швидко ріс, перетворившись в пожежу з вибухами, які вибили металеві двері гаража.

Зазначається, що все розпочалося з того, що подружжя поставило автівку на зарядку після повернення додому ввечері та пішло спати. Приблизно о пів на шосту ранку електрокар надіслав сповіщення про те, що заряджання зупинено. А вже за 12 хвилин у будинку пролунала пожежна сигналізація. В цей час в гаражі, власне, й загорілася Tesla Model S, яка заряджалася. Полум'я швидко перекинулося на ще одну Model S, що стояла поруч, а потім охопило весь гараж.

Що стосується подружжя, то воно ночувало в іншій частині будинку і залишилися в живих. Пожежні, які прибули на виклик, пізніше розповіли, що асфальт настільки нагрівся, що по ньому було неможливо ходити. За даними екстрених служб, причиною займання могла стати система терморегулювання електрокара.

Постраждала сім'я вирішила більше не зв'язуватися з електрокарами: компенсацію, виплачену страховою компанією, вони витратили на Audi з бензиновим двигуном. За їхніми словами, Tesla не виявила жодного інтересу до трагедії.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація