Автопарк Нацполіції поповнять півсотні спецавто ZAZ і Skoda

Автопарк Нацполіції поповнять півсотні спецавто ZAZ і Skoda

Фото: УНІАН

Нацполіція закупила нові "ЗАЗ" Sens та Skoda Superb.

Нацполіція України придбала у свій автопарк 15 автомобілів спецпризначення на базі Skoda Superb Ambition та 52 автівки "ЗАЗ" Sens.

Загальна вартість легкових автомобілів трохи більше ніж 20 мільйонів гривень, повідомляється на сайті "Прозорро".

52 автівки спецпризначення на базі "ЗАЗ" Sens TF 698K 2017 року випуску із кондиціонером обійдуться патрульній поліції у 199 тисяч гривень кожна. На загальну суму трохи більше 10 мільйонів гривень.

За 15 машин Skoda Superb Ambition 1.8 TSI/132 kW 6 MG 2018 року випуску відомство заплатило майже 10 мільйонів гривень. Вартість кожної – 663 тисячі гривень. Тендер на постачання авто виграло підприємство "Єврокар".

Відомо, що у кожному із тендерів брали участь по два підприємства. Угоду отримали ті, які запропонували нижчу ціну.

Кожен автомобіль обладнають фронтальними та боковими подушками безпеки водія і переднього пасажира, клімат-контролем, пакетом "Погана дорога". Із спецобладнання: сигнальний світлодіодний пристрій синього кольору на магнітній основі, встановлений на даху автомобіля.

Наразі орієнтовна ринкова вартість Skoda Superb Ambition – 727 тисяч гривень, а "ЗАЗ" Sens із кондиціонером 210 тисяч гривень. 

Раніше згадувалось, що поліцейські України розбили у ДТП кожне шосте авто. Деякі патрульні авто потрапляли у ДТП від 6 до 8 разів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація