Автосалон у Лос-Анджелесі 2018: Mercedes-AMG створив гонкову версію GT R

Спорткар AMG GT-R Pro отримав безліч ексклюзивних доробок.

У середу, 28 листопада, на автосалоні у Лос-Анджелесі Mercedes-Benz представив флагманську модифікацію спорткара AMG GT R з маркуванням Pro.

Купе успадкувало напрацювання від гонкових машин категорій GT3 і GT4, тому для нього доступні налаштовувані амортизатори і стабілізатори поперечної стійкості, пише Motor1.

Серед нових елементів зовнішнього декору в AMG GT R Pro варто відзначити радіаторну решітку Panamericana, яка характерна для сучасних моделей Mercedes-AMG та нові світлодіодні фари, зроблені в стилістиці седана GT 4-Door.

У базовому оснащенні купе Mercedes комплектується карбон-керамічними гальмами, переробленої передньою частиною з більш агресивними аеродинамічними елементами з карбону, а також масивним заднім сплітером, великим спойлером з закрилком Герні і нової вуглепластиковою дахом.

В інтер'єрах спорткара простежуватися більш серйозні зміни. Авто отримало 2,3-дюймову панель приладів, кермо з сенсорними тачпадом, а також 10,3-дюймовий екран мультимедійної системи. На центральній консолі з'явилися кольорові кнопки управління вихлопом, спойлером, системою start/stop, вибором режиму роботи силового агрегату і шасі.

При цьому модернізація майже не торкнулася двигуна. 4-літровий бензиновий турбований V8 видає максимальні 577 к. с. у модифікації GT R Pro.

Раніше згадувалося, що на автосалоні у Лос-Анджелесі повністю розсекретили електрокар Audi e-tron. У салоні встановили рульове колесо зі скошеними верхнім і нижнім сегментами, повністю цифрову приладову панель, а також великий дисплей інформаційно-розважального комплексу, орієнтований на водія.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація