Автосалон в Лос-Анджелесі 2018: електрокар Byton замість панелі отримав дисплей

Серійне виробництво кросовера обіцяють розпочати вже в 2019 році.

У середу, 28 листопада, на автосалоні в Лос-Анджелесі китайські стартапери Byton презентували електричний кросовер M-Byte, який замість приладовій панелі отримав величезний дисплей.

Розробники планують запустити електрокар в серійне виробництво вже в 2019 році, пише Electrek.

За попередніми даними Byton M-Byte буде коштувати близько 45 тисяч доларів в мінімальній комплектації. Електрокар отримає акумулятор на 71 кВт-год, що дасть можливість на одному заряді проїхати близько 400 кілометрів. Швидка зарядка дозволить зарядити батарею на 80% за півгодини.

Дорожча версія електрокросовера отримає батарею на 95 кВт-годин, що дозволить проїхати 520 кілометрів без підзарядки. Така модифікація буде обладнана повним приводом. Ціну на версію більш високого класу поки що не опубліковано.

Варто нагадати, що Byton був заснований поруч керівників з Tesla, BMW і Nissan. У ньому є кілька китайських інвесторів, зокрема, Tencent Holdings, який тепер також є важливим інвестором в Tesla.

Раніше згадувалося, що на автосалоні в Лос-Анджелесі BMW показ концепт кросовера на електриці. Електрокар отримає запас ходу близько 700 кілометрів на одному заряді.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація