BMW засвітив версію "вісімки" з чотирма дверима

BMW засвітив версію "вісімки" з чотирма дверима

Фото: motor1.com

Під час дорожніх тестів був помічений BMW 8-Series Gran Coupe.

Показаний раніше концепт-кар 8-Series все ж знайде реальні риси в багатодверній версії, а не тільки у кузові купе, яку показали на початку літа. Всюдисущі фотографи помітили на дорогах тестовий екземпляр в камуфляжі, а це значить прем'єра новинки вже не за горами.

У версії седан "вісімка" отримає трохи збільшену колісну базу. З'явиться можливість збільшити простір для пасажирів заднього ряду, а також підняти стелю над їх головами. Ймовірно, це відіб`ється і на масі всього автомобіля.

Фото: motor1.com

Експерти зазначають, що, враховуючи деякі деталі, можна сказати, що на фотографіях версія M850i, оснащена 4-літровим V8 з подвійним наддувом потужністю 540 к. с. В базовій версії, ймовірно, буде рядна "шістка", а максимальна модифікація отримає V12.

Фото: motor1.com

Очікується, що BMW 8-Series Gran Coupe складе конкуренцію Mercedes CLS AMG GT 4-door і Porsche Panamera. Попередньо дебют нової моделі відбудеться на початку 2019 року.

Нагадаємо, що BMW також тестує електричну версію "трійки". Зміни ж зовнішні будуть незначні у вигляді нових бамперів і решітки, в салоні теж не очікується трансформацій, крім змін в інформаційній системі автомобіля.

Повʼязані теми:

Наступна публікація