Британці назвали автомобілі, які найбільше втрачають у вартості за три роки

Британці назвали автомобілі, які найбільше втрачають у вартості за три роки

Ці машини мають пробіг у близько 60 тисяч км.

У Великій Британії провели дослідження та з'ясували, які авто втрачають до двох третин своєї вартості вже за перші 3 роки експлуатації.

Про це йдеться в Daily Mail.

Як відомо, один із найбільш важливих факторів, який слід враховувати під час купівлі будь-якого автомобіля – його вартість у разі подальшого перепродажу.

Найкращі та найгірші автомобілі на ринку Британії за цим показником були виявлені журналом What Car? у співпраці з експертами з оцінки CAP HPI. Цифри засновані на оціночній вартості нових автомобілів після трирічного володіння з пробігом близько 36 тисяч миль (58 тисяч км).

Результати цього дослідження можуть здатися дещо несподіваними. Отже, список найневдаліших вкладень коштів очолив преміальний седан Audi A8 Quattro, який через три роки експлуатації втрачає майже 73% своєї початкової вартості.

Фото: motor1.com

На другому місці пасажирський вен Vauxhall (Opel) Combo Life, перепродажна вартість якого становить 28,8% від його стартової ціни. А третє місце посів бюджетний кабріолет Fiat 500 Convertible з результатом 29,2%. До топ-10 "антирейтингу" потрапили ще 2 Mercedes-Benz, 2 BMW, по одному Peugeot та Citroen, а також ще один Vauxhall.

Фото: Daily Mail

Раніше розповідалося про те, які моделі авто найменше втрачають у ціні після трьох років експлуатації.

Повʼязані теми:

Наступна публікація