Буде їхати, як у пеклі. Чого чекати від електрокросовера Ford Mustang

Буде їхати, як у пеклі. Чого чекати від електрокросовера Ford Mustang

Фото: Associated Press

Марка сфокусується на створенні "заряджених" і екологічних авто.

У Ford заявили, що будуть сфокусовані на створенні винятково потужних і приголомшливих електрокарів, які зможуть конкурувати з паливними авто.

Про це пише AutoNews з посиланням на слова виконавчого директора Ford Motor Білла Форда.

Підприємець заявив, що компанія не піде ні на які компроміси з екологічністю. Так, коли Ford випустить новий електрокар, то він буде і "зеленим", і драйвовим.

Саме таким обіцяє бути електричний кросовер Ford в стилі Mustang, над яким працює марка. У компанії обіцяють, що він "буде їхати, як в пеклі". Швидше за все він отримає назву Mach-E і запас ходу близько 480 км. Про потужність і запас ходу ніяких подробиць не публікується.

Крім того, у Ford працюють над повністю електричною серійною версією пікапа F-150, яка, швидше за все, теж буде відповідати заявленому баченню бренду.

Нове повідомлення йде у розріз з старими моделями Focus Electric і гібридний плагін C-Max. В обох автомобілях фокус був зміщений саме на екологію, а не на потужність, і обидва вже зняті з виробництва.

Раніше згадувалося, що кросовер Mustang надихнув Lincoln створити електрокар. Авто планують презентувати 2020 року. Воно буде повністю відрізнятися від кросовера Mustang, незважаючи на спорідненість.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація