Dacia випустить новий 7-місний кросовер: його створять на базі популярної в Україні моделі

Dacia випустить новий 7-місний кросовер: його створять на базі популярної в Україні моделі

Фото: carscoops.com

Також він запозичить багато від Sandero Stepway.

Dacia оголосила, що випустить новий 7-місний кросовер Jogger, який заснований на базі моделі Logan.

Про це повідомляє сайт Carscoops.

Новинка дебютує на автосалоні в Мюнхені 3 вересня. Румунський автовиробник описує її як "сімейний автомобіль для поїздок на відкритому повітрі".

Прототипи Jogger помічали зимою під час випробувань, а Dacia офіційно підтвердила, що випустить нове авто ще у липні.

Фото: carscoops.com

Згідно з останнім прес-релізом, кросовер буде пропонуватися у 5-місному та 7-місному варіантах. Його побудують на розтягнутій версії платформи CMF-B, яка вже лежить в основі нових Sandero, Sandero Stepway та Logan.

У тизерному відео показано великі та високо встановлені задні ліхтарі, частину профілю та набір практичного рейлінга на даху, подібного до того, що на Sandero Stepway.

Модель може майже повністю позичити передню частину у Sandero Stepway, що могло б дозволити компанії зменшити витрати на виробництво. Щоб зробити машину сімейною, їй розтягнуть колісну базу, зроблять довшу лінію даху та встановлять додаткові бічні вікна.

Очікується, що Jogger з іншими автомобілями марки розділить також асортимент двигунів. Він може отримати атмосферний 1,0-літровий агрегат потужністю 64 кінські сили, 1,0-літровий двигун з турбонаддувом потужністю 89 к.с. та 1,0-літровий агрегат потужністю 99 к.с.

Хоча Dacia Jogger, ймовірно, буде пропонуватися виключно з переднім приводом, його достатньо великий дорожній просвіт дозволить час від часу виходити на легке бездоріжжя.

Раніше повідомлялося, що Dacia збирається випустити електричний варіант хетчбека Sandero.

Повʼязані теми:

Наступна публікація