Депутат пропонує створити новий закон з легалізації автомобілів на єврономерах

Депутат пропонує створити новий закон з легалізації автомобілів на єврономерах

Фото: Юрій Дерев’янко

Народний обранець Прикарпаття висловив думку стосовно нового законопроекту.

Нардеп від Прикарпаття та кандидат на посаду Президента України Юрій Дерев’янко під час інтерв’ю в Ужгороді висловив думку, що нові законопроекти мають на меті тільки умову, що всі мають виїхати та заїхати знов, а також введення нових штрафів. Більша маса людей постраждає після ухвалення законопроектів. Відео з висловленням він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"Закон Южаніної, який нам запропонували - це не вирішення проблеми, це косметичні зміни і більше нічого. Вони пропонують трохи знизити мито і трохи знизити акциз - це все! Натомість вони хочуть протягнути на законодавчому рівні, що всі автомобілісти мають виїхати, а потім заїхати в країну і одночасно ввести абсолютно драконівські штрафи. Жодного слова про зміни платежів з ПДФ і у ПФ у цьому законі нема", - відзначає нардеп.

Вирішити "проблему" євроблях дуже просто!

Сьогодні знову говорять про проблему євроблях, знову під Радою змушені стояти люди, щоб достукатися до влади. А влада знову не хоче їх чути. Закон Южаніної, який нам запропонували - це не вирішення проблеми, це косметичні зміни і більше нічого. Вони пропонують трохи знизити мито і трохи знизити акциз - це все! Натомість вони хочуть протягнути на законодавчому рівні, що всі автомобілісти мають виїхати, а потім заїхати в країну і одночасно ввести абсолютно драконівські штрафи. Жодного слова про зміни платежів з ПДФ і у ПФ у цьому законі нема. У своїх поправках, які я вніс до другого читання, я прописав, що акциз і мито мають бути нульовими, але не міг навіть запропонувати знизити ПДВ, бо це не було предметом обговорення у першому читанні. Для того, щоб щось змінити по-справжньому ми повинні домогтися нового закону, який буде відповідати інтересам людей, а не певних олігархічних груп, ну скільки ж можна! Моя пропозиція проста: Мито - 0, Акциз - 0, ПДВ - 0, і 10% єдиного податку! Ось тоді такий закон буде вигідний і людям, і державі! Доєднуйтесь до нашої команди https://goo.gl/789mSw Боротися зі старою системою немає сенсу. Потрібно створювати нову! Мої сторінки у соцмережах: https://www.instagram.com/yuriy.derevyanko/ https://www.youtube.com/user/derevyankoyurii/

Опубликовано Юрій Дерев'янко Cреда, 19 сентября 2018 г.

Юрій Дерев’янко пропонує свій варіант вирішення питання. Потрібно розробити новий закон, який буде повністю відповідати потребам людей. Він каже, що у поправках, які він вніс до другого читання, прописав, що акциз і мито мають бути нульовими, але не міг запропонувати знизити ПДВ, бо це не було предметом обговорення у першому читанні.

"Для того, щоб щось змінити по-справжньому ми повинні домогтися нового закону, який буде відповідати інтересам людей, а не певних олігархічних груп, ну скільки ж можна! Моя пропозиція проста: мито - 0, акциз - 0, ПДВ - 0, і 10% єдиного податку! Ось тоді такий закон буде вигідний і людям, і державі!" - говорить нардеп.

Нагадаємо, що зараз під Кабінетом Міністрів у Києві триває мітинг власників автомобілів на єврономерах на підтримку ухвалення нового законопроекту про доступне розмитнення. Вони вимагають розглянути поправки, які внесли активісти та ухвалити їх.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Євробляхи
Наступна публікація