До Мережі потрапило відео з салоном Tesla Cybertruck

До Мережі потрапило відео з салоном Tesla Cybertruck

Фото: TeslaRati

На кадрах помітно нове оформлення інформаційно-розважальної системи.

До Мережі потрапило відео з салоном електричного пікапу Tesla Cybertruck, на приладовій панелі якого засвітився зовсім новий інтерфейс інформаційно-розважальної системи.

Ролик з’явився YouTube-каналі Hamid Shojaee.

На кадрах помітно, що оновлене програмне забезпечення отримало нові шрифт та іконки, а ще різні кнопки меню, які тепер перемістились до лівої стінки дисплею, поближче до водія.

Варто зауважити, що старт виробництва пікапа Tesla не очікується найближчим часом. Цілком імовірно, що інтерфейс Cybertruck може незабаром з’явитись в електрокарах марки, які вже у продажі, або взагалі прийти на всі авто після чергових оновлень.

На відео також помітно, що у пікапові замість дзеркала заднього виду у салоні встановлено дисплей, на який передається зображення з камери.

Серед інших цікавинок Cybertruck: незвичайний руль зі "зрізаними" верхньою та нижньою частиною і напів дзеркальний скляний дах у салоні.

Раніше експерт пояснив, чому виробництво пікапів Tesla буде "копійчаним". Кузов зі сталі дозволяє відмовитися одразу від декількох етапів виробництва автомобіля.

Нова Тесла: чим вразив новий кібертрак Ілона Маска

Нова Тесла: чим вразив новий кібертрак Ілона Маска

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація