Експерт пояснив, чому виробництво пікапів Tesla буде "копійчаним"

Експерт пояснив, чому виробництво пікапів Tesla буде "копійчаним"

Фото: electrek

Кузов зі сталі дозволяє відмовитися одразу від декількох етапів виробництва автомобіля.

Виробництво електричних пікапів Tesla Cybertruck має обходиться дуже недорого через зниження витрат на зварюванні кузова та фарбування.

Про це пише Electrek з посиланням на слова автомобільного інженера Сенді Манро.

Він розповів, що лише той факт, що кузов Cybertruck буде просто вирізаний з єдиного ультратонкого 30X холоднокатаного листа нержавіючої сталі дозволить Tesla відмовитися від необхідності виливати і зварювати деталі. Це означає, що на виробництві можна відмовитися від дорогих складальних механізмів, які не тільки підвищують вартість авто, але і відбирають багато часу.

Крім того, за його словами, використання сталі також дозволяє відмовитися від фарбування автомобіля принаймні в стандартній комплектації. Це знову ж дозволяє економити не тільки багато доларів, але і час, який необхідно, щоб кузов висох.

За його підрахунками, виробництво 50 тисяч Cybertruck обійдеться Tesla у рази дешевше, ніж виробництво пікапів F-150 компанії Ford.

Нагадаємо, що ентузіасти провели власний краш-тест "пікапа Tesla". Блогери створили зменшену модель авто з скульптурного пластиліну і розбили її.

Нова Тесла: чим вразив новий кібертрак Ілона Маска

Нова Тесла: чим вразив новий кібертрак Ілона Маска

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація