Електричний Seat Cupra загнали на трек

Електричний Seat Cupra загнали на трек

Фото: motor1.com

Cupra e-Racer продемонстрував максимальну потужність 670 л. с. на треку.

Дебютував Cupra e-Racer на Женевському автосалоні в березні 2018 року і тепер активно проходить випробування на гоночному треку в Загребі, Хорватія. Відео заїздів було опубліковано виробником.

Cupra e-Racer оснащений чотирма двигунами сумарною потужністю 300 кВт або 408 к. с., але на піку вона може досягати 670 л. с. За словами розробника, акумулятор ємністю 65 кВт/год складається з 6072 елементів і являє собою еквівалент дев'яти тисяч батарей для мобільного телефону.

Електричному прототипу дісталися деталі від Golf TCR і Seat Leon. У перспективі виробник збирається знову відкрити автоспортивную історію бренду і вивести перегони на новий рівень, як повідомив віце-президент Seat Маттіас Раба.

Під час випробувань Cupra e-Racer показав розгінну динаміку в 3,2 секунди до перших 100 км/год і крутний момент в 12 тисяч обертів за хвилину. Максимально купе може розігнатися до 270 км/год. Команда відзначила позитивну поведінку спорткара на треку і планує у відповідності з показниками подальше налаштування систем.

У планах виробника заявити Cupra e-Racer на участь у гоночній серії TCR (Electric Touring Car Racing) в 2019 році.

Нагадаємо, що Марк Уєббер тестує на гоночному треку передсерійну версію Porsche Mission E.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація