Електрокар на базі Ford Mustang покажуть вже 2019 року

Електрокар на базі Ford Mustang покажуть вже 2019 року

Фото: AutoCar

Електричний кросовер може отримати назву Mach E.

Компанія Ford планує представити електричний кросовер Mach E, натхненний культовим Mustang, вже 2019 року.

У продажу електрокар обіцяють пустити 2020 року, пише AutoCar.

У повідомленні наголошується, що нова модель ще не отримала офіційної назви. Разом з тим Ford, начебто, відмовився від назви Mach 1 через надмірний громадський резонанс проти використання на електрокарах маркування класичного Mustang.

Тим не менш американська компанія вже використала назву Mach E, яка максимально розкриває суть нового авто на електриці.

Щодо характеристик автівки практично нічого невідомо. У рекламній кампанії Ford активно протиставляє свій кросовер конкурентові від Tesla – Model Y. У компанії розповідають, що в циклі WLTP електрокар проїжджає майже 600 км, що на 30 км більше, ніж в Model Y і на 130 більше, ніж у Jaguar I-Pace.

Новий електромобіль стане першим, який Ford розробив повністю з нуля. Марка створила платформу, що дозволяє зробити машину як повнопривідною, так і з активною тільки задньою віссю.

У перспективі кросовер на базі Mustang має стати основою для будівництво нового повністю електричного модельного ряду американського бренду. В Ford планують створювати екологічні, економічні, і водночас потужні автомобілі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація