Електрокар Peugeot e-208 пустять в серію ще 2019 року

Електрокар Peugeot e-208 пустять в серію ще 2019 року

Фото: autonews.com

Французька компанія планує поборотися за електричний авторинок Європи.

Компанія Peugeot планує запустити продажі електрокара e-208 ще до кінця весни 2019 року.

Головним своїм ринком у французькому бренді називають Європу, пише AutoNews.

У компанії вже придумали, як відітнуть значну частину ринку в таких популярних моделей як Nissan Leaf і Renault Zoe. Так, Peugeot буде пропонувати e-208 зі збільшеною гарантією на батареї: через вісім років експлуатації або 160 тисяч пройдених кілометрів електрокар повинен зберегти не менше 70% початкової ємності батареї.

Крім того, Peugeot вже активно рекламує пропозицію придбай електрокари в лізинг на приблизно 48 тисяч км. За кожен місяць експлуатації користувачам доведеться платити 299 євро. Окремо сплачується початковий внесок – 2,4 тисячі євро.

Компанія стверджує, що умови вигідно відрізняються від бензинових версій (269 євро в місяць) і дизельних версій (289 євро на місяць) 208 року, якщо враховувати вартість палива.

Вже станом на 2020 рік у Peugeot розраховують збільшити обсяги виробництва приблизно на 60 тисяч авто за рахунок нового електрокара. В перспективі він повинен робити 15% продажів бренду.

Раніше згадувалося, що фургони Peugeot Boxer і Citroen Jumper отримають електричну версію. Автомобілі випустять під новою назвою.

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація