FIAT показав новий компактний кросовер та запропонував вибрати для нього ім'я

FIAT показав новий компактний кросовер та запропонував вибрати для нього ім'я

Фото: suv.fiat.com.br

Вибір можна зробити з трьох варіантів.

Компанія FIAT представила зображення нового компактного кросовера, який готується до дебюту на дуже важливому для бренду ринку Південної Америки.

Про це повідомляє пресслужба виробника.

Так, новинка має компактні розміри та створена на платформі MLA, яка використовується на бразильському хетчбек FIAT Argo. Від свого "родича" новинка відрізняється власним дизайном кузова, багажними рейлінгами, збільшеним кліренсом та чорним пластиковим обвісом по периметру.

Фото: suv.fiat.com.br

Цікаво, що ця модель поки не має назви. Наразі вона відома під внутрішньозаводським позначенням Project 363. Остаточну назву запропонували вибрати шанувальникам марки шляхом онлайн-голосування. Вибір обмежений трьома варіантами: Tuo, Domo і Pulse.

Очікується, що модель отримає 1,3-літровий бензиновий мотор, який буде доступний в атмосферному варіанті потужністю 110 к.с. та його турбированною 180-сильною версією. Не виключено поява версії, що працює на популярному у країнах Південної Америки біоетанолі. Залежно від типу та потужності мотора в парі з ним працюватиме безступінчатий варіатор або 6-ступінчастий "автомат".

Фото: suv.fiat.com.br

Раніше розповідалося про те, що FIAT презентував компактний автомобіль за 8,6 тисячі доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація