Фургони Peugeot Boxer і Citroen Jumper отримають електричну версію

Фургони Peugeot Boxer і Citroen Jumper отримають електричну версію

Фото: autonews.com

Автомобілі випустять під новою назвою.

Концерн Peugeot-Citroen випустить електричні моделі Peugeot Boxer і Citroen Jumper.


Автомобілі будуть випущені у рамках стратегії з електрифікації бренду, пише AutoNews.

Варто відзначити, що паливні Boxer та Jumper виробляються на заводі на півдні Італії. Рестайлінгові фургони також будуть випускатися тут. Тим не менш установка електродвигунів і приводів ляже на плечі турецької компанії BD Auto. У перспективі це ж підприємство може переобладнати фургони Fiat Ducato, які виготовляються на тих же лініях італійського заводу.

Електричні Boxer і Jumper, які вийдуть під загальною назвою Citroen Relay, будуть представлені на Бірмінгемській виставці комерційних автомобілів в Англії. У тестовому циклі NEDC запас ходу електрофургонів складе або 225 км, або 270 км залежно від довжини кузова.

Переобладнання фургонів у Peugeot-Citroen (PSA) вирішили порвести після ухвалення нових екологічних стандартів в Євросоюзі. Уряд ЄС призначив курс на жорстке зниження викидів від машин до 2030 року.

Своєю чергою альянс PSA, якому належить 25% ринку комерційних автомобілів, не хоче втратити вплив у Європі і готується боротися за покупців з електричними фургонами інших марок.

Так, Renault з часткою у 46% є лідером ринку і вже готує електричну версію Kangoo ZE. Оновлений фургон почнуть виробляти вже 2020 року.

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація