Гігантський бойовий робот на гусеницях продають за $170,7 тисячі

"Трансформера" створювали для боїв.

Гігантського п'ятиметрового бойового робота Megabot Eagle Prime виставили в Інтернеті на аукціон з поточною вартістю у $170,7 тисяч.

"Трансформер" з'явився у онлайн-магазині eBay.

Судячи зі сторінки товару, Eagle Prime важить близько 12 тонн, а рухатися його змушує 430-сильна V-подібна "вісімка" від Chevrolet Corvette. Тобто він працює на бензині. Пересувається він за допомогою спеціальних гусениць.

Робот не у найкращому стані, тому що його створювала компанія Megabot для боїв, у яких він брав активну участь. У нього кожні чотири години починає текти у гідравлічній системі, а прокладки для гусениць вимагають заміни. Незважаючи на це продавець стверджує, що робот справний і після невеликих доробок знову може виступати.

В лінійці було кілька екземплярів, і виробник навіть встиг провести низку епічних бійок, але очікуваного творцями ажіотажу серед аудиторії не було.

Більш того, після кожного бою роботів необхідно було ремонтувати за серйозні суми і бізнес став збитковим.

Відомо, що створення робота Eagle Prime обійшлося компанії Megabot приблизно в $2,5 мільйона. Тепер же за "трансформера" не пропонують навіть половини його вартості. При цьому аукціон завершується вже 3 вересня 2019 року.

Раніше згадувалося, що машину-робота CityBot, схожу на "Валл-І", показали на тизері. Безпілотник можна використовувати для перевезення пасажирів або вантажів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація