Глава Infiniti пішов до виробника пилососів створювати електрокари

Глава Infiniti пішов до виробника пилососів створювати електрокари

Фото: Bloomberg

Компанія Dyson збирає заряджену команду.

Створення електрокарів марки Dyson, яка виготовляє пилососи, очолить колишній керівник BMW і Infiniti Ролан Крюгер.

Компанія має намір випустити першу модель вже до 2021 року, пише AutoNews.

Марка Dyson, яка зробила революцію у сегменті пилососів, націлена зробити не менший внесок і в електрокари. Призначення Крюгера показує, наскільки серйозно тут ставляться до нової сфери діяльності.

Компанія вже створила кілька прототипів електромобілів, але так і не вийшла на глобальний авторинок.

Виробництво планують налагодити на заводі у Сингапурі. Dyson наймає персонал в основному з британських автомобільних компаній, намагаючись створити бренд, який буде конкурувати з Tesla і китайської EV-компанією Nio.

Керівником відділу глобального розвитку виробництва Dyson – колишній технічний директор Aston Martin Іан Минардс. Комерційний директор по промисловості Енді Готорп – директор з маркетингової стратегії та планування в Jaguar Land Rover. Глава відділу техніки Джон Стемфорд раніше обіймав посаду начальника відділу електроніки в британському підрозділі двигунів Mercedes-AMG.

Ролан Крюгер до початку січня 2019 року був президентом бренду Infiniti.

Раніше згадувалося, що Ford пророкують крах через співпрацю з Volkswagen. На думку експертів, єдиним плюсом для Ford є розширення продажів на європейському ринку. При цьому Volkswagen зможе налагодити продаж в Америці і виробляти автомобілі на заводах Ford.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація