Honda відкликає 1,4 млн авто у всьому світу: які це моделі

Honda відкликає 1,4 млн авто у всьому світу: які це моделі

Фото: Associated Press

Усе через несправний паливний насос.

Компанія Honda заявила про відкликання 1,4 млн авто в усьому світі.

Про це повідомляє Slashgear.

Зазначається, що причиною подібного рішення є несправний паливний насос. На щастя, поки що компанія не отримувала жодних повідомлень про дорожньо-транспортних пригоди або травми, отриманих в результаті цього несправного компонента.

Цікаво, що близько 136 тисяч від усієї кількості, які підлягають відкликанню, перебувають у США.

До відкликання підпадають такі моделіHonda Accord 2018 і 2019 років, Acura NSX, Civic Hatchback, Civic Type R та Civic Type HR-V. Окрім того, відкликаються Acura RDX, Honda Fit і Honda Insight 2019 – 2020 років.

Відтепер, кожен власник цієї моделі автомобіля може перевірити, якщо вона підпадає під потенційно проблемну лінійку - це можна зробити за допомогою введення спеціального коду-індексу автомобіля на офіційному сайті автоконцерну. Тим самим, компанія надає можливість вчасно попередити появу такої проблеми в подальшому, що є вкрай важливим для безпеки людей.

Окрім того, Honda відкриває спеціальну програму, яка дозволяє всім власникам потенційно несправних в контексті паливного фільтра моделей, отримати його безкоштовну заміну в сертифікованому ремонтному центрі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація