Honda встановила свою першу реверсну зарядку в Європі

Honda встановила свою першу реверсну зарядку в Європі

Фото: electrive.com

Електрокар для такої станції японська марка випустить тільки влітку.

Компанія Honda встановила у Лондоні свою першу в Європі зарядну станцію з функцією реверсу.

У перспективі мережа японської марки буде поширена і на інші міста, пише Electrive.

Видання повідомляє, що три нагнітача були встановлені на приватній парковці у районі Іслінгтон. В перспективі тут з'явитися ще дві зарядки.

Повідомляється, що нову мережу Honda буде впроваджувати в Європі спільно з компанією Moixa, яка спеціалізується на енергетичних технологіях. Розробкою самих нагнітачів японська марка займалася спільно зі шведським партнером EVTec, який допоміг зробити зарядки дуже компактними порівняно з іншими такого ж типу.

При цьому не так багато електрокарів підтримують функцію реверсної зарядки. Поки що більшість авто зможуть використовувати станцію тільки для швидкого "заправки". Навіть сам японський бренд планує пустити свій електромобіль Honda E, який зможе перенаправляти енергію, тільки влітку 2020 року.

Наразі організація Islington Council, біля якої була встановлена "розумна" станція, управляє парком з п'яти електричних фургонів Nissan eNV200, які мають функцію реверсу.

Раніше з'ясувалося, скільки електрокарів припадає на одну зарядку в Україні. Всього налічується близько 2,7 тисячі станцій.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація