Hyundai показала електричний фастбек майбутнього

Концепт послужить орієнтиром для майбутніх електрокарів марки.

Електричний прототип Hyundai 45, який успадковує дизайн першої моделі марки і виконаний у ретростилі, був представлений на автосалоні у Франкфурті.

Зовнішність авто оглядається на витоки дизайну Hyundai, а внутрішньо вона тяжіє до майбутніх моделей бренду, пише AutoExpress.

Стилістично автомобіль виділяють гострі кути традиційні для 45-х років і графіка з чотирма передніми фарами відсилають до концепції Pony Coupe 1974 року, а форма фастбека робить сучасний поворот на Pony, перший серійний автомобіль корейського бренду.

Hyundai каже, що авто "знаменує нову еру" в дизайні машин. У прототипі замість бічних дзеркал встановлені камери. Вони мають складну структуру і навіть приховані щітки, які очищають лінзи навіть за поганої погоди.

Салон автомобіля виконаний в утилітарних традиціях і дуже мінімалістичний. В обшивці використано багато тканин, а деякі деталі оброблені деревом. Підлога авто покритий килимом.

Зовні біля дверцят авто є цифровий індикатор заряди батареї, який дозволяє автомобілсту дізнатись запас ходу Hyundai 45 перш ніж увійти до салону.

Жодних подробиць про характеристики моделі поки що не оприлюднено.

Нагадаємо, що електрокари Kia і Hyundai будуть адаптувати під європейські зарядки. Корейські виробники вклалися в зарядну мережа Ionity.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація