Hyundai представила найдешевший кросовер марки

Автомобіль буде коштувати близько $12 тисяч.

На автосалоні у Нью-Йорку компанія Hyundai представила бюджетний кросовер Venue, який став найменшим позашляховиком бренду.

Старт продажів компакта запланований на кінець 2019 року, пише AutoTimesNews.

Дизайн кросовера віддалено нагадує риси моделей Santa Fe й Kona. Покупцям буде запропоновано двоколірний кузов з контрастним дахом. Авто отримало хромовану решітку радіатора у стилі Kona і унікальну діодну оптику.

Щодо коліс відомо, що покупці зможуть вибирати між 15- і 17-дюймовими дисками.

У салоні новинка оснащена мультимедійною системою з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay, 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, навігацією і камерою заднього виду. Водієві доступні система екстреного гальмування, система контролю сліпих зон, система допомоги під час паркування і система утримання смуги руху.

Кросовер оснащений 1,6-літровим бензиновим двигуном в поєднанні з шестиступінчастою механічною коробкою передач або варіатором. Компакт отримає тільки задній привід.

У модельному ряду Hyundai новинка пройшла на щабель нижче Creta і буде найдешевшим кросовером марки. Спочатку він з'явиться в Індії і буде коштувати близько $12 тисяч. У перспективі його випустять і на ринки США, Південної Кореї і Латинської Америки. Щодо продажів в Європі нічого не зазначено.

Нагадаємо, що суббренд Hyundai представить новий електрокар. Genesis випустить преміальний компакт в абсолютно новому для бренду дизайні.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація