Hyundai готує до випуску бюджетний сітікар

Hyundai готує до випуску бюджетний сітікар

Фото: hyundai.com.ua

В інтернеті з’явились перші знімки нової моделі корейського автовиробника для індійського ринку.

В Hyundai готуються випустити на ринок бюджетну модель міського автомобіля. Поки він існує під заводським індексом АН2. Планується, що в жовтні вона з’явиться на ринку Індії під назвою Santro. Це буде субкомпактна модель, яка складе конкуренцію Renault Kwid, Tata Tiago і Maruti Suzuki Alto K10. 

В компанії зазначають, що планують робити автомобілі гарнішими за моделі Alfa Romeo. І по зображенням можна сказати, що їм поки це вдається. Машина має трохи футуристичну зовнішність, фірмову решітку радіатора, вузькі фари і протитуманки. В салоні встановлять мультифункціональне рульове колесо, а під капотом з’явиться бензиновий двигун на один літр в комплекті з роботизованою коробкою АМТ.

Фото: hyundai.com.ua

Hyundai Santro, скоріше за все, отримає стандартні функції безпеки, такі як подвійні подушки безпеки, ABS с EBD і задні датчики паркування у всіх комплектаціях. Крім того він матиме в базі кріплення ISOFIX та автоматичний клімат-контроль. Дякуючи цим функціям він матиме перевагу серед конкурентів.   

Нагадаємо, що компанія Hyundai розробила нову аудіосистему, яка дозволяє кожному в машині слухати свою музику не заважаючи іншим. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація