Hyundai випускає безпілотні таксі на дороги Америки. Відео

Hyundai випускає безпілотні таксі на дороги Америки. Відео

Фото: Hyundai News

Викликати самохідний електрокар на базі Kona Electric можна за допомогою смартфона.

4 листопада 2019 року компанія Hyundai запускає у тестовому режимі сервіс спільного використання безпілотників в Америці.

Самохідні авто будуть курсувати заданим маршрутом містом Ірвін, штат Каліфорнія, повідомляє пресслужба корейської марки.

Судячи з інформації, Hyundai випустить на дороги безпілотні Kona Electric, які можна буде викликати за допомогою смартфона. При цьому автомобілі будуть мати певні зазначені на карті зупинки і пасажирам доведеться підходити саме у ці місця.

Повідомляється, що таке рішення компанії ухвалили для того, щоб скоротити час очікування авто і беспилонику не доводилося петляти по заплутаним кварталах і підворіттях.

Сервіс отримав назву BotRide і варто зазначити, що Hyundai запустила його спільно з партнерами – Pony.ai і Via. Крім того, що корейська марка таким чином тестує свої напрацювання, вона також навчає електроніку до поведінки на дорогах загального користування.

Разом з тим не повідомляється, скільки безпілотників Hyundai випускає на вулиці. Відомо лише, що автомобілі будуть їздити кількома популярними маршрутами.

Нагадаємо, що в Китаї безпілотники отримали дозвіл на тести з пасажирами. Китайська компанія випустить на дороги 30 самохідних авто для перевезень.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Електрокари
Наступна публікація