Італійські спорткари De Tomaso отримають мотори від Mustang

Автомобілі пустять у продажі за 750 тисяч євро.

Італійський виробник спорткарів De Tomaso, який був відроджений після банкрутства, розсекретив характеристики свого нового ретрокупе P72.

Автомобіль планують випустити тиражем у 72 одиниці, пише AutoWeek.

У повідомленні наголошується, що вперше спорткар De Tomaso P72 був представлений на фестивалі швидкості у Гудвуді, але тоді ніяких даних про нього озвучено не було. Тепер же італійська марка привідкрила завісу і повідомляє, що авто отримало 5,0-літровий двигун V8 від Ford, яким комплектуються деякі Mustang.

Цей восьмициліндровий мотор перероблений тюнером Ford Roush. Результат: "понад 700 к. с." і крутний момент 825 Нм. При цьому для De Tomaso потрібен бензин з октановим числом 91 для цього спорткара.

Виробник заявляє, що двигун автомобіля буде відповідати екологічним нормам США і країн Європи, але доведення ще не завершено. Як заявлено, одне з головних завдань інженерів – створити особливий звук мотора, який буде нагадувати класичні американські V8 старої школи.

Компанія De Tomaso планує оприлюднити нову порцію інформації про суперкар через кілька місяців, і тоді, можливо, ми дізнаємося про передбачувані терміни початку виробництва. Раніше старт продажів був призначений на 2020 рік.

За попередніми даними, вартість спорткара складе близько 750 тисяч євро.

Нагадаємо, що електричний кросовер Ford Mustang представлять восени. Автомобіль показали на тизері, який інтригує.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація