Jeep Renegade змужнів і отримав нові двигуни

Офіційна інформація про друге покоління самого маленького Jeep повністю розкрита

Вперше його представили в Турині, а тепер інформація докотилася і до нас. Jeep Renegade в 2019 модельного року повністю змінився і став більш гармонійним і схожим на своїх старших братів. Нова решітка, бампер, фари, а також колісні арки, нові ліхтарі і яскраві відтінки.

За інформацією виробника тепер світлодіодні фари і противотуманки покращують видимість на 50% в порівнянні з галогенними. Колеса можна замовляти за бажанням від 16 до 19 дюймів.

Крім стилістики з'являться і силові агрегати наступного покоління. У FCA вклали багато сил у доведення нових трьох - і чотирициліндрових турбо-бензинових двигунів. Тут буде і 1,0-літровий трициліндровий мотор з віддачею 120 к.с. з обертовим моментом 190 Нм і 1,3-літровий чотирициліндровий двигун 150 або 180 л. с. з 270 Нм крутного моменту. А 1,6-літрові і 2,0-літрові дизельні двигуни MultiJet II також отримали ряд модифікацій. Працюють вони в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач або дев'ятидіапазонним автоматом. Природно буде в додатках і повноприводна трансмісія з системами Hill Start Assist і Hill Descent Control.

Звичні версії Sport, Longitude, Limited і Trailhawk збережуться. До того ж в топовій буде все, включаючи позашляхові складові і підвищений до 205-210 мм кліренс.

В салон Jeep Renegade додали комфорту у вигляді переглянутої центральній консолі, вбудованого тримача смартфона, переробленихтримачів чашок, додаткових відсіків і USB-порту. Інформаційно-розважальна система UTC від FCA, доступна в 7-дюймовому і 8,4-дюймовому розмірах і оснащена функцією Apple CarPlay і Android Auto.

З'явилися різні комбінації кольорів, яскраві відтінки і варіанти обробки салону на вибір.

На ринку у Європі Jeep Renegade з'явиться у вересні цього року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація