Компанія BMW розкриває подробиці тестів нової "трійки"

Компанія BMW розкриває подробиці тестів нової "трійки"

Фото: motor1.com

BMW 3-Series в кузові універсал з'явився на трасі Нюрбургрінг, де раніше тестували седан.

Модель в кузові седан і універсал BMW 3-Series готується до дебюту, який запланований на Паризький автосалон. Компанія показує процес тестування на старій трасі Нюрбургрінг під назвою "Нордшляйфе" або "Зелене пекло".

Фото: motor1.com

У новому вигляді "трійка" буде побудована на модернізованій платформі CLAR і виросте в розмірах. Це стосується обох версій автомобіля. Інженерам вдалося знизити на 55 кг масу машини, одночасно збільшивши жорсткість кузова. Модель отримає більш широку колію і 18-дюймові колісні диски, а також спортивну М-підвіску.

Фото: motor1.com

BMW 3-Series стане першим автомобілем, оснащеним інноваційною технологією нейтралізації вібрацій пружин амортизаторів, що виникають при русі по нерівностях і в поворотах. Спортивна версія М отримає в добавок диференціал з електронним блокуванням та інші додаткові стабілізуючі функції.

Фото: motor1.com

Універсал буде відрізнятися тільки збільшеним кузовом і великим багажним відділенням. А під капотом обидві версії отримають 4-циліндровий мотор з максимальною потужністю в парі з восьмиступінчастим "автоматом". Економія палива в новому двигуні повинна покращитися на 5% і мати показники вихлопів на рівні необхідних в ЄС.

Нагадаємо, що компанія Toyota готує до дебюту в Парижі універсал Corolla Touring Spotrs. Вона отримає збільшену колісну базу і гібридну трансмісію.

Повʼязані теми:

Наступна публікація