Львівські митники зупинили євробляхи з підробленими дорученнями

Львівські митники зупинили євробляхи з підробленими дорученнями

На митниці Львівської області виявили одеситів з підробленими дорученнями на автомобілі з європейськими номерами.

На митниці у "Краковець-Корчова" співробітники зупинили спробу провезти автомобілі з іноземною реєстрацією за підробленими дорученнями. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Автомобілі Mazda Premacy 2000 року випуску та Mazda 323 1999 року випуску на польській реєстрації намагалися провезти одесити. Але митники запідозрили, що довіреності, які засвідчено нотаріусом міста Перемишль, виглядають підозріло. Вони відправили запит та отримали відповідь, що канцелярія даних документів не видавала, печатку на них підроблено, а підпис не належить нотаріусу. Водії, що провозили машини через кордон, коментувати порушення відмовились.

За фактами працівники управляння протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Львівської митниці ДФС висунули звинувачення с приводу порушення митних правил, які скерують до суду для визначення покарання. Автомобілі було вилучено, а їх вартість визначатимуть окремо.

Як повідомляє прес-служба, в початку року львівські митники зупинили 24 схожих порушень.

Нагадаємо, що зараз в столиці проходить мітинг з приводу обурення власників автомобілів на єврономерах можливістю поліції штрафувати за порушення строку перебування автівок в країні. Вони вимагають від влади прийняти законопроект по зниженню ставок розмитнення, та зупинити поліцію. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація