Машини Hyundai і Kia спалахують після заводських перекомплектацій у США

Машини Hyundai і Kia спалахують після заводських перекомплектацій у США

Фото: Associated Press

Все більше штатів починають розслідування проти компаній.

Вже ціла низка штатів Америки почали розслідування навколо автомобілів Hyundai і Kia через неякісні деталі, які спровокували сотні пожеж.

Про це повідомляє CarsCoops.

Одним з останніх штатів, який взяв участь у розслідуванні, став Коннектикут. Тут зафіксовано займання корейських автомобілів навіть після попередніх відкликань і перекомплектаций.

Тепер у Конгресі США планують розглянути не тільки проблему неякісних моторів Theta II, які і слугують причиною загорянь, але і обманних дій з боку Hyundai та Kia.

Водночас Hyundai заявила, що готова до будь-якого співробітництва з урядом і запевнила, що прагне надати американцям безпечні автомобілі. Також у компанії повідомили, що внесли низку доробок у двигуни і поліпшили сервіс обслуговування клієнтів, щоб допомогти кожному.

У Kia поки що не дали жодних коментарів щодо цієї ситуації.

В уряді США також приховують кількість штатів, які подали до суду на корейські компанії. Тим не менш уряд зараз наполягає на нових відкликаннях машин.

Загалом, розгляди почалися ще 2015 року. Відтоді марки відкликали 2,3 млн авто.

Раніше згадувалося, що у Південній Кореї прокуратура обшукала офіс Hyundai. Компанію підозрюють в уповільненні ремонту машин з заводськими дефектами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація