Маск заразив електрокари Tesla "глюком" за фільмом "Назад у майбутнє"

Маск заразив електрокари Tesla "глюком" за фільмом "Назад у майбутнє"

Фото: Associated Press

Незвичайне оновлення можна виявити тільки за певних умов.

Компанія Tesla випустила "секретне" оновлення електроніки для своїх електрокарів, яке базується на сюжеті фільму "Назад в майбутнє".

Про це на сайті Reddit повідомив користувач під ніком u/jorobsand.

Удосконалення програмного забезпечення автомобіліст побачив на своєму Tesla Model X, у якої піднімаються вгору задні двері. При цьому він перебував на відстані 121 милі від електрокара.

Так, додаток на смартфоні запропонував змінити показник 121 милі на 1,21 гВт – потужність, яка потрібна Доку Брауну, щоб відправити DeLorean назад у часі.

Фото: www.reddit.com/u/jorobsand

Крім того, індикатор батареї змінюється на "радіоактивну паливну камеру". Розташування електрокара вказується як 1600 S Azusa Ave Rowland Heights, що було важливим місцем зйомок фільму.

Також електрокар призначає сервісний огляд на 5 листопада 1955 року - в той день, коли Док Браун вдарився головою і виявив конденсатор, і в той день, коли Марті повернувся.

Після натиснення ОК з'являється попередження "Вимикання часового ланцюга". Також значок автомобіля був змінений на P88D - ймовірно, це посилання на 88 миль на годину, які DeLorean повинна набрати, щоб активувати конденсатор потоку.

Фото: www.reddit.com/u/jorobsand

Нагадаємо, що електрокари Tesla тепер будуть викрадати під класичну музику. Після чергових оновлень електрокарів Tesla під час спроби пограбування і в "літньому режимі" буде включатись класична музика.

Ілон Маск анонсував нові функції для електромобілів "Тесла"

Ілон Маск анонсував нові функції для електромобілів "Тесла"

Повʼязані теми:

Наступна публікація