Mercedes-Benz піднімає завісу над новими гібридами A-Class

Mercedes-Benz піднімає завісу над новими гібридами A-Class

Компанія готується до презентації відразу двох гібридів A-Class.

Німецький виробник Mercedes-Benz зробить ставку на нове покоління A-Class. Так, очікувані моделі Mercedes A220e 4Matic і Mercedes A250e 4Matic отримають відразу дві силові установки PHEV.

Презентація гібридів А-класу від німецького концерну імовірно відбудеться у рамках Паризького автосалону 2018 року, передає MotorGlobe.

Єдина різниця між A220e і A250e – потужність силових установок. Електромотори  автівок будуть видавати 90 к.с. в обох моделях, а бензиновий агрегат – 136 або 163 сили відповідно.

Гібридні силові установки для нових моделей A-Class, це спільна розробка Daimler і Renault. Поки що, на цій базі компанія не планує випускати електрокарів, а заявляє її, як присвячену змішаним агрегатів. Розроблені силові установки будуть використані не тільки в компактних хетчбеках марки. Такі ж гібридні агрегати можуть отримати і всі нові моделі B-Class, які зараз готуються до виробництва.

Нагадаємо, що Mercedes перенесе все електричне виробництво на потужності нового суббренду EQ. Саме тут планують виробляти всю електричну номенклатуру марки. Поки мова йде про компактному хетчбеку EQ A і кросовері EQ C.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація