Mercedes запустив виробництво батарей у Таїланді

Mercedes запустив виробництво батарей у Таїланді

Фото: Autoweek.com

Компанія нарощує виробництво гібридів у регіоні.

Компанія Mercedes почала локальне виробництво акумуляторів для своїх гібридів у Таїланді.

На підприємстві батареї тільки складаються, а головні елементи закуповуються в азіатських партнерів, пише пресслужба Daimler.

Судячи з інформації, акумуляторами будуть комплектуватися автомобілі C-Class, E-Class, S-Class, Mercedes-Benz GLC та GLC Coupe. При цьому у перспективі їх можуть використовувати й у нових гібридах компанії.

Пресслужба повідомляє, що насамперед таїландські деталі будуть ставитися на авто моделей C-Class, E-Class, які користуються особливою популярністю на тутешньому ринку.

Крім того, регіональний автомобільний завод Mercedes-Benz був розширений. Бренд спільно зі своїми місцевими партнерами Thonburi Automotive Assembly Plant (TAAP) і Thonburi Energy Storage Systems (TESM) інвестував понад 100 мільйонів євро в розширення підприємства і виробництво акумуляторів. Це вже третій завод німецької марки з виробництва батарей. Всього їх має бути сім.

Загалом тут створено понад 300 нових робочих місць, з них 100 – у виробництві акумуляторів.

Раніше повідомлялося, що Hyundai готується агресивно випускати електрокари і безпілотники. Корейська марка планує увійти до трійки світових виробників акумуляторів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація