Названі чотири моделі Renault, які здатні подолати понад 500 тисяч км

Названі чотири моделі Renault, які здатні подолати понад 500 тисяч км

Фото: Associated Press

Таку відстань витримає далеко не кожна машина.

Далеко не всі сучасні автомобілі здатні витримати півмільйона кілометрів. Тим не менш, вони є. У модельній лінійці Renault, щонайменше, чотири таких автомобіля.

Про це йдеться в Автотема.

За 500 тисяч кілометрів у будь-якої машини будуть поломки ходової частини та електрики, та й вихлопну систему доведеться ремонтувати. Якщо механічні коробки передач, найчастіше, дуже надійні, то "автомати", "роботи" і варіатори можуть зробити більш тонким портмоне автомобіліста.

У Renault є два надійних, стійких до перегріву двигуна, завдяки чому автомобілі можуть проїхати 500 тисяч кілометрів, або навіть більше (за умови використання якісного моторного мастила). Йдеться про 1,6 л двигун К4М (102-105 лк.с.) і 2,0 л агрегат F4R (135-143 к.с.).

Однією з таких моделей є Renault Logan.

Свого часу Renault Logan оснащувався 1,6 л двигуном К4М. Зараз, на жаль, цей бюджетний седан оснащується іншими агрегатами. Наприклад, в Україні в лінійку двигунів входять 0,9 л і 1,0 л бензинові мотори.

Далі йде Renault Sandero.

Sandero з 1,6 л мотором теж здатний проїхати півмільйона кілометрів. Головне, не забувати про хороший догляд і не давати надмірні навантаження.

Розташувався тут й Renault Duster.

У лінійку бюджетного кросовера Renault Duster входять дизельні і бензинові агрегати. Версії з 1,6 бензиновим мотором і з дволітровим F4R здатні проїхати 500 тисяч кілометрів, і навіть більше. Якщо, звичайно, ставитися до машини дбайливо. Новий такий кросовер коштує від 382 900 гривень.

Замикає цей список Renault Captur.

Фото: electrive.com

Цей кросовер в Україні офіційно не продається. Проте, на вторинному ринку він все-таки є. Версія з дволітровим мотором F4R може проїхати 500 тисяч кілометрів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація