Названо п'ять автомобільник марок, чиї машини здатні долати до 500 тисяч км

Названо п'ять автомобільник марок, чиї машини здатні долати до 500 тисяч км

Фото: Associated Press

Правлять балом одні й ті ж.

Складений список автомобільних марок, чиї моделі здатні проїжджати до 500 тисяч км.

Деякі можуть подумати, що з таким завданням впораються тільки якісь раритетні суперкари, проте в дійсності проїхати навіть 500 тисяч кілометрів без серйозних поломок здатні серійні автомобілі.

Одним з таких є машини Volkswagen.

Багато автомобілів відомого німецького концерну демонструють просто неймовірну витривалість під час належного догляду. Йдеться, в першу чергу, про моделі Passat B6, Jetta 5, Golf 5 і 6. Разом із цим, найкраще брати ті авто, що обладнані силовим агрегатом BSE 1.6 MPI з віддачею 102 л.с. Проблема лише в тому, що даний двигун випускався тільки до 2015 року. З кожним новим роком відшукати таку машину стає все складніше.

Продовжує список Chevrolet.

За належного догляду французькі Chevrolet показують себе не гірше німців. Автомобільними рекордсменами тут виступають автомобілі сімейств Cobalt. Все тому, що обладнані дані автомобілі, як правило, супернадійним силовим агрегатом B15D2 об'ємом 1.5 літра і віддачею 106 л.с. Цей же двигун ставиться на багато південнокорейські Daewoo Gentra.

Далі йдуть моделі Renault.

Моделі Logan, Duster і Sandero легко можуть поборотися за звання "вічної машини". А все тому, що під капот багато моделей отримують мотори К4М і F4R. Висока якість і надійність згаданих агрегатів дозволяють машинам пробігати без будь-яких проблем сотні тисяч кілометрів. Ці ж двигуни можна побачити в машинах Nissan Terranо і Almera, а також в Lada Largus.

Четверта позиція в активі Toyota.

Японський Toyota нітрохи не гірше європейців в плані надійності, особливо, коли йдеться про моделі з двигуном 2AR-FE. У список щасливчиків потрапляють RAV4 XA30 і XA40, XV50, XV70 і Camry XV40. Для перерахованих машин 150 тисяч км - це взагалі не цифра, хоча після такого пробігу, ремінь ГРМ все-таки поміняти доведеться. Звичайно, на 92-му бензині 500 тисяч не проїдеш, проте навіть за бюджетного підходу перераховані моделі показують дива витривалості.

Замикає список автомобілі Honda.

Наостанок не можна не згадати і про відмінні моделі Honda. Проблема полягає лише в тому, що машин з двигуном R20A не так вже й багато на ринку. Йдеться, звичайно, про моделі Civic, Accord і CR-V. Ходять перераховані авто не тільки жваво, але і довго. Правда ремінь ГРМ міняти все-таки доведеться приблизно раз в 80 тисяч кілометрів пробігу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація