Nissan пустив у продажі оновлену Teana

Nissan пустив у продажі оновлену Teana

Фото: AutoTimesNews

Автомобіль отримав покращену комплектацію вже у "базі".

Компанія Nissan запустила у продажі оновлений седан Teana/Altima 2020 модельного року.

Автомобіль став більше свого попередника, а також отримав змінений екстер'єр, пише AutoTimesNews.

У повідомленні йдеться, що від "дореформеного" автомобіля новинка відрізнялася габаритною радіаторною решіткою, новими бамперами, модифікованою головною оптикою і іншими задніми ліхтарями.

Рестайлинг кузова седана був практично не зачеплений, але список опцій і оснащення Teana 2020 був розширений. Крім того, виробник запропонував нові варіанти обробки салону і переглянуту палітру кольорів для кузова.

У салоні оновленого седана з'явилася передова мультимедійна система з "летючим" дев'ятидюймовим сенсорним екраном і можливістю управління окремими функціями автомобіля за допомогою смартфона. Також в авто з'явилася аудіосистема преміум-класу BOSE і бездротова зарядка для гаджетів вже у "базі".

У рух новинку призводить дволітровий "атмосферник" потужністю 159 к. с. або дволітровий турбований двигун потужністю 252 к. с. Всі вони працюють разом з варіатором CVT. Список доступних опцій для Teana 2020 включає круглі відеокамери, напівавтономний "ProPilot Assist" з автопілотом, а також систему запобігання зіткнень і адаптивний круїз-контроль за режимом руху в заторах.

Поки що оновлене авто почали продавати у Китаї. Там Teana коштує від $25,5 тисячі.

Нагадаємо, що Nissan заінтригував новим електрокаром для міста. Концептуальне авто показали на нових знімках перед презентацією.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація