Нью-Йорку загрожує повна заборона на лімузини

Нью-Йорку загрожує повна заборона на лімузини

В аварії з подовженим Ford Excursion загинуло 20 людей.

У штаті Нью-Йорк пропонують повністю заборонити пересування на лімузинах. Заборона розкішних авто пов'язана із масштабною аварією, в якій загинули 20 людей, і ініціюється губернатором штату.

Про це свідчить інформація на сайті штату Нью-Йорк.

Аварія, яку вже назвали "найбільш смертоносною аварією США за дев'ять років", сталася у невеликому містечку Шохари 2018 року. Через ДТП загинуло 17 пасажирів, водій та два пішоходи.

Подальше розслідування показало, що лімузин Ford Excursion не пройшов останню перевірку безпеки і не повинен був перебувати на дорозі.

Як результат, жорстку реформу, яка торкнеться всього "довгого" пасажирського транспорту, просувають у виконавчому бюджеті на 2019 рік. Губернатор хоче заборонити реєстрацію "переобладнаних лімузинів" та їх експлуатацію у штаті Нью-Йорк.

Також до списку пропонованих реформ входить пропозиція змушувати людей пристібатися ременями безпеки у таксі і шкільних автобусах. Нові стандарти також мають жорсткіші вимоги до водіїв, а штрафи і покарання за підробку деяких документів стають радикальнішими, аж до ув'язнення.

Серед іншого пропонують заборонити розвороти "великих транспортних засобів" на всіх дорогах штату.

У штаті Нью-Йорк 20 людей загинули внаслідок ДТП за участю святкового лімузина

У штаті Нью-Йорк 20 людей загинули внаслідок ДТП за участю святкового лімузина

Нагадаємо, що в США одурманений водій влаштував перегони по зустрічній через два штату. Чоловік повністю без одягу проїхав на позашляховику через два штату по зустрічній смузі магістралі. Він зібрав за собою величезну погоню розміром близько дюжини патрульних авто. Після водій влаштував аварію і повністю заблокував міжштатне шосе.

Повʼязані теми:

Наступна публікація