Оновлену версію популярного серед українців кросовера KIA Sportage показали офіційно перед прем'єрою

Оновлену версію популярного серед українців кросовера KIA Sportage показали офіційно перед прем'єрою

Фото: kia.ua

Дебют цієї моделі відбудеться 8 червня.

Компанія KIA показала тизерні зображення оновленої версії кросовера Sportage перед прем'єрою.

Про це повідомляє пресслужба виробника.

Так, південнокорейський автогігант опублікував три затемнених зображення цієї моделі. Зазначається, що за вигляд моделі п'ятого покоління відповідав віце-президент KIA з дизайну Карім Хабіб, який працював в BMW та Infiniti.

Фото: kia.com

Передню частину кросовера прикрашає величезна чорна решітка з обрамленням з тонких ДХВ. Задні ліхтарі з'єднані тонкою поперечної смужкою, що простягнулася вздовж корми. Як і у випадку з поточним Sportage, новинка матиме чимало спільного з новим Tucson. У салоні - цифрова панель приладів і система мультимедіа, прикриті єдиним вигнутим склом. Таке рішення в КIA використовують не вперше.

У лінійку моторів кросовера увійдуть дизельні та бензинові мотори. Серед них – 1,6 – та 2,0-літрові дизельні двигуни та 1,6- і 2,5-літрові бензинові агрегати. Найпотужнішим буде турбогібрид на базі 1,6-літрового мотора. Він видаватиме 230 кінських сил.

Фото: kia.com

Повноцінне серійне виробництво KIA Sportage п'ятого покоління стартує в червні 2021 року. Детальна інформація про комплектації і ціни з'явиться пізніше. Новинка має нав’язати конкуренцію таким моделям, як Volkswagen Tiguan і Peugeot 3008.

Фото: kia.com

Додамо, що KIA Sportage є однією з найпопулярніших моделей нових авто в Україні. Кросовер регулярно стає бестселером місяця і постійно користується попитом в українців.

Раніше розповідалося про те, що KIA Sportage у лімітованій версії виходить на український ринок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація