Opel готується перетворити три моделі в електрокари

Opel готується перетворити три моделі в електрокари

Opel Mokka X / Фото: motorauthority.com

Насамперед компанія планує електрифікувати хетчбек Corsa.

До 2020 році Opel планує випустити три електрокари. Першим стане оновлений хетчбек Corsa, який з'явитися на ринку у першій половині 2019 року.

Разом з тим, компанія відмовиться від виробництва Opel Ampera-e, який два роки тому випустили на базі Chevrolet Bolt EV, пише MotorAuthority.

Ще два електрокара з'являтися на базі мінівена Vivaro van і компактного кросовера Mokka X. Останній вже навіть встиг засвітитися на випробуваннях у камуфляжі, а презентувати його обіцяють 2020 року. Також відомо, що Opel Mokka X був розроблений спільно з кросовером DS 3 Crossback. Електрична версія 3 Crossback оснащена літій-іонним акумулятором ємністю 50 кіловат-годин, який добре підходить для дальності близько 300 кілометрів. Можливо кроссовер Opel отримає таку ж батарею.

Стратегія електрифікації Opel також вимагає використання гібридних технологій. 2019 року автовиробник додасть гібридний варіант плагіна до свого кросоверу Grandland X. Електродвигун на задній осі буде працювати з двигуном внутрішнього згоряння спереду, щоб сформувати повнопривідну систему і створити комбіновану потужність 300 кінських сил.

Раніше згадувалося, що електрокари штовхають Volkswagen і Ford до альянсу. Компанії планують спільно створювати електрокари і безпілотники.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація