Opel першими зображеннями розсекретив Astra нового покоління

Opel першими зображеннями розсекретив Astra нового покоління

Opel першими зображеннями розсекретив Astra нового покоління

Фото: Opel

Виробництво цієї моделі розпочнеться вже цього року.

Компанія Opel опублікувала перші зображення оновленої версії моделі Astra.

Про це повідомляє пресслужба виробника.

Так, автомобіль побудований на новій платформі концерну Stellantis і відрізняється яскравим дизайном в стилі нового кросовера Opel Mokka.

Зі зміною покоління Opel Astra переїде з колишньої платформи концерну General Motors на архітектуру EMP2, яка лежить в основі нових хетчбеків Peugeot 3008 і DS 4. У лінійці буде хетчбек і універсал Sports Tourer.

Дизайн передньої частини з елементом Opel Vizor вже знайомий публіці за останніми моделям німецької марки. Світлодіодні фари об’єднані з решіткою радіатора в тонований блок, що нагадує візор мотоциклетного шолома. У салоні з’явиться здвоєний екран цифрової "приборки" і медіасистеми, а число традиційних "фізичних" кнопок скоротиться до мінімуму.

Першою публіці покажуть версію з електричною силовою установкою. У лінійку двигунів звичайних модифікацій увійдуть бензинові наддувні агрегати об’ємом 1,2 і 1,6 літра, а також дизельний 1,5-літровий турбомотор. Збірку налагодять в Німеччині, на заводі Opel в Рюссельсхаймі. Машини поточного покоління Opel Astra з індексом "К" випускали в Англії і Польщі.

Раніше розповідалося про те, що Opel презентував новий електричний мінівен із запасом ходу в 280 км.

Повʼязані теми:

Наступна публікація