Патрульна поліція виявила 10 нетверезих водіїв автобусів за п`ять днів

Патрульна поліція виявила 10 нетверезих водіїв автобусів за п`ять днів

У рамках акції "Перевізник" співробітники поліції виявили десять фактів керування громадським транспортом у нетверезому стані.

На цьому тижні патрульна поліція проводила превентивну акцію під умовною назвою "Перевізник". Під час перевірки було виявлено 10 випадків, коли водії автобусів керували транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Про це повідомляють в прес-службі Національної поліції України.

За словами заступника голови Нацполіції та керівника патрульної поліції Олександра Фацевича, співробітники поліції перевірили майже 12 тисяч транспортних засобів, які виконують пасажирські перевезення.

"Виявлено 382 технічно несправних транспортних засобів. З них 79 переобладнані з порушеннями відповідних норм і стандартів. Загалом виявлено понад 2 тис. порушень законодавства, допущених водіями-перевізниками. Зафіксовано 10 фактів керування автобусами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння", – розповів Фацевич.

Загалом поліції вдалося виявити 463 факти перевантаження пасажирського транспорту, 113 випадків керування без потрібних документів, 139 ТЗ, які не пройшли обов’язковий технічний контроль. Було складено 2,1 тисячу адміністративних протоколів. З них 44 - за порушення порядку провадження господарської діяльності за статтею 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як ми вже повідомляли, генеральний прокурор України Юрій Луценко планує уважно стежити за розслідуванням смертельних ДТП, які відбулися за останній час. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація