Патрульні затримали п'яного пасажира, який викрав автомобіль таксиста

Патрульні затримали п'яного пасажира, який викрав автомобіль таксиста

Фото: Facebook/Патрульна поліція

Поліція Бориспільської області спіймала порушника, який викинув таксиста з машини і втік на ній.

У неділю близько восьмої ранку надійшов виклик у відділення патрульної поліції Борисполя з заявою про крадіжку автомобіля Skoda Fabia. Потерпілий виявився водієм таксі, якого побив і викинув з машини викрадач. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції України.

Потерпілий повідомив, що вранці він приїхав на виклик і взяв пасажира, який під час поїздки на нього напав, побив і примусив їхати на кладовище на вул. Покровській. Потім злочинець ще кілька разів вдарив водія таксі, поки той не знепритомнів. Коли потерпілий отямився, то ні машини, ні злочинця поруч вже не було.

Після заяви, патрульні розіслали орієнтування на автомобіль Skoda Fabia всім екіпажам міста. Через деякий час машину затримали разом з викрадачем, який намагався кинути машину і втекти. Під час огляду він виявили, що він був п'яним, а показники алкотестера становили 1,25 проміле.

Бориспільські патрульні затримали нетверезого чоловіка, ймовірно, причетного до викрадення авто Вчора близько 8-ї...

Опубліковано Патрульна поліція України Понеділок, 10 вересня 2018 р.

На місце викликано оперативно-слідчу групу, а на порушника складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 "керування у стані алкогольного сп'яніння" КУпАП.

Нагадаємо, що у Верховну Раду подано новий законопроект №9030 щодо посилення відповідальності винуватців серйозних аварій, при яких є постраждалі з тяжкими тілесними ушкодженнями, або загиблі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація