Переплутав дорогу з замерзлим озером: водій новенького Ford Bronco епічно втопив свій позашляховик

Переплутав дорогу з замерзлим озером: водій новенького Ford Bronco епічно втопив свій позашляховик

Фото: https://www.thedrive.com/

Чоловіку вдалося дістати свій автомобіль лише через два дні.

 В американському штаті Огайо власник нового Ford Bronco втопив свій позашляховик у замерзлому озері.

Водій позашляховика проїхав повз знаку “дорога закрита” і переплутав замерзле озеро з дорогою. Результат очікуваний – автомобіль опинився у воді. Про це повідомляє видання The Drive.

Під вагою чималого авто лід не витримав та тріснув. Машина занурилася у воду по самий дах, тож авто змогли витягти лише за кілька днів. Очевидці розповідають, що в цьому місці дійсно є дорога, але вночі чоловік не побачив, що він збився зі шляху, і потрапив у халепу.

Зверху утворилася крижана кірка, яка “зросла” з льодом, що покривав більш високу частину дороги, утворивши однорідну поверхню. Це й збило з пантелику власника Bronco, а знак він міг не помітити через хуртовину.

Фото: https://www.thedrive.com/

Багато хто з водіїв скаржився на дах авто через те, що до салону постійно потрапляє сніг, але в цьому випадку він дуже допоміг. Коли машина почала йти під воду, чоловік відкрив свій дах і саме через нього йому та пасажирам вдалося вилізти з пастки.

На щастя, обійшлося без жертв і травм. Водій дочекався, поки рівень річки повернеться до норми, і власноруч витяг своє авто з води. Звісно, після кількох днів у воді автомобіль був у досить поганому стані. Найімовірніше, ми можемо незабаром чекати його на нашому ринку, як “небитий” та ”нефарбований”.

Нагадаємо, що Ford представив нову версію позашляховика, який "підірвав" ринок продажу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація