Перший серійний електрокар від Porsche буде дешевшим за Panamera

Перший серійний електрокар від Porsche буде дешевшим за Panamera

Фото: AutoGuide

Вартість Porsche Taycan не перевищить 91 тисячу євро.

У компанії Porsche визначились із ціною на нові електрокари Taycan, випуск яких ось-ось почнеться. Вартість авто буде коливатись між європейськими цінами на моделі Cayenne та Panamera.

Таку ухильну відповідь дав менеджер проекту Tycan Роберт Мейер, пише AutoGuide.

При цьому Мейер зазначив, що ціна електрокару буде не нижчою ніж 80 тисяч євро. Він додав, що вартість буде змінюватись залежно від комплектації автомобіля. 

Taycan позиціонують на світовому ринку, як конкурент Tesla Model S. А тому авто буде доступне із двигунами різної потужності, низкою додаткових технологій активної безпеки та із різними інтер’єрами.

Попередньо відомо, що у стандартній комплектації електрокар буде комплектуватись двома електромоторами з віддачею у 600 к. с. Розгінна динаміка обіцяє бути на рівні 3,5 секунди до перших 100 км/год. А запасу ходу йому буде вистачати на 500 кілометрів. При цьому буде і можливість швидко підзарядитися до 80% за 15 хвилин.

Ціни на Porsche Cayenne стартують орієнтовно від 75 тисяч євро, а на Panamera – від 91 тисячі євро. Судячи зі слів одного з топ-менеджерів Porsche вартість Tycan не перевищить цієї позначки.

Раніше згадувалось, що Porsche хвалиться передсерійною версією Speedster. Компанія анонсувала появу новинки до 2019 року.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація