Peugeot розтягнув розкішний флагманський седан

На автосалоні в Парижі французький бренд представить новий універсал Peugeot 508 SW.

Французам непогано вдається створювати інтригу навколо флагманського седана. Вони довго зберігали таємницю про подробиці седана 508 перед його дебютом у Женеві, а потім інтригували тизерами подовженої версії новинки. А зараз вже ми знаємо подробиці розкішного універсалу. 

Раніше у Twitter з'явилося розмите зображення Peugeot 508 SW, яке говорить про готовність автомобіля до прем'єри. Найімовірніше французи привезуть його на автосалон у Париж, який відбудеться на початку жовтня.

Досить загадковий тизер з'явився разом з таким же невизначеним повідомленням: "Щоб дізнатися мою особистість, ви повинні зламати код". Коли ми "зламуємо коди", все, що ми можемо собі уявити, це Peugeot, дражнить нас новим 508 SW.

Тепер компанія вже розкрила зображення і частину подробиць про новинку. 

Універсал буде мало відрізнятися від седана. Єдиними важливими відмінностями стане задня частина машини, об'єм багажного відділення і лінійка агрегатів. Усередині 508 SW отримує i-Cockpit і 12,3-дюймову приладову панель від седана, а також 10-дюймовий сенсорний екран з центральним розташуванням, який пропонує доступ до Apple CarPlay, Android Auto, Peugeot Mirrorlink і 3D-навігації. Поряд зі стильним дизайном він буде мати безліч технологій безпеки: від інфрачервоної системи нічного бачення, адаптивного круїз-контролю з функцією екстреного гальмування, допомоги при парковці, підтримки смуги руху і до адаптивного освітлення і моніторингу сліпих зон.

Фото: motor1.com

Peugeot 508 SW буде пропонуватися з 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 177 кінських сил (132 кВт) або 217 к.с. (162 кВт) в парі з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач. Дизельна лінійка запропонує агрегати об'ємом 1.5-і 2.0 з потужністю від 128 к.с. (95 кВт) до 177 (132 кВт). Всі вони будуть працювати з "автоматом", а шестиступенева механіка може комплектуватися тільки з 128-сильним дизелем. У другій половині 2019 року буде доступна гібридна версія універсалу 508 SW.

Нагадаємо, що нещодавно компанія Peugeot анонсувала в Україні продажі самого великого кросовера 5008 з семимісцевим салоном і новим дизельним двигуном потужністю 150 л. с.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація