Під Києвом викрито базу досвідчених викрадачів елітних авто

Правоохоронці затримали викрадачів та вилучили спецтехніку.

У середу, 31 жовтня, біля Києва прокуратура розкрила злочинну схему, за якою зловмисники викрадали елітні автомобілі. Викрадачі перебивали номери кузова та двигуна, або розбирали автівки на запчастини.

Правоохоронці вилучили низку машин, деталей та спецприладів, якими користувались зловмисники, пише Прокуратура Київської області.

У рамках затримання поліція арештувала чотирьох чоловіків. Після обшуків за їх місцем проживання було знайдено приміщення загальною площею близько тисячі квадратних метрів, де зберігались та розбирались машини.

Серед автомобілів, які викрали фігуранти, були: Toyota, Lexus, Honda, Acura, BMW, Range Rover та Mercedes. Автівки та запчастини були вилучені правоохоронцями.

Крім того, під час обшуків було знайдено прилади для зміни ідентифікаційних даних транспортних засобів, заготівки для технічних паспортів та голографічні захисні елементи для техпаспортів, автомобільних номерних знаків та інші допоміжні засоби, а також гроші.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Раніше згадувалось, що в Україні викрили банду аферистів, які обіцяли дешеві авто з-за кордону. Шахраї видурили в українців понад 4 мільйони гривень.

Міжрегіональну банду автошахраїв викрили правоохоронці

Міжрегіональну банду автошахраїв викрили правоохоронці

Повʼязані теми:

Наступна публікація