В Одесі підліток за кермом "євробляхи" протаранив Tesla Model S

В Одесі підліток за кермом "євробляхи" протаранив Tesla Model S

Фото: odessa.online

В Одесі юнак взяв автомобіль батька на єврономерах покататися, врізався в припаркований електрокар і намагався втекти.

Аварія трапилася на 7-й станції Люстдорфської дороги увечері в понеділок, 16 липня. Як повідомляє Odessa.online, підліток 14 років, поки батько спав, взяв ключі від BMW на литовських номерах і поїхав на ньому кататися. Але не впоравшись з керуванням, врізався в припаркований біля кругової розв'язки електромобіль Tesla Model S.

Хлопець злякався і намагався втекти з місця ДТП, залишивши там свої капці. Але ще один електрокар Tesla, який стояв поруч, виявився з власником в салоні, який вискочив і зловив втікача. До того ж у нього в руках була зброя, з якої він зробив кілька попереджувальних пострілів у повітря.

На місце події були викликані батьки підлітка, які й розповіли про те, як же той опинився за кермом машини. Батько заявив, що не має наміру вигороджувати сина, але зазначив, що Tesla Model S було припарковано з порушеннями.

У хлопчика виявилася невелика травма грудей і мати порушника викликала швидку допомогу. Крім того, постраждала дівчина-водій електрокара. Вона якраз вийшла з автомобіля разом зі своєю супутницею похилого віку. Панночка доставлена в лікарню.

Нагадаємо, що Tesla Model 3 довела свою безпеку в страшній аварії, коли жінка відбулася легкими забоями. Про це у соціальних мережах повідомив її чоловік, зазначивши, що він готовий знову придбати настільки надійний автомобіль.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація