Пікапи Ford з'являться зі склом Gorilla Glass, як у смартфонів

Пікапи Ford з'являться зі склом Gorilla Glass, як у смартфонів

Фото: Associated Press

У компанії обіцяють, що це підвищить захист від сколів і тріщин на вікні.

Пікапи Ford F-150 буде додатково комплектуватися надміцним склом Gorilla Glass, яке зазвичай ставлять на смартфони з підвищеним захистом.

Скло можна отримати за додаткові $900, пише MotorAuthority.

У повідомленні говориться, це десь удвічі дорожче від вартості стандартного скла. Крім того, автомобілісту доведеться окремо заплатити за установку. Тим не менше після цього власникові пікапа Ford можна зовсім забути про будь-які заміни.

За заявами Ford, з Gorilla Glass водіям можна не боятися сколів чи тріщин на вікні через те, що випадковий камінчик вилетів з-під колеса автомобіля, що їде попереду.

Відзначається, що пікап F-150 не перший автомобіль марки, який отримав скло Gorilla Glass. Суперкар Ford GT також має надміцне вітрове скло, хоча воно було вибрано не через його здатність протистояти сколам, а тому, що воно міцніше традиційного автомобільного скла і важить менше.

Раніше згадувалося, що Ford представить кросовер Puma в топової комплектації. Авто обладнають прогресивною електронікою, потужними динаміками, а зовнішність виділять деякими деталями.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація